1 hel nakkefilet på ca. 2 kg

Rullepølsen
Skær et stykke ud som passer i størrelse til din rullepølsepresser
Gem resten til sylte dagen efter

Rullepølse stykket skal nu i saltlage ca. 12 timer:
1 liter vand
110 gram salt
25 gram nitritsalt

Næste dag:
Tag kødet op af lagen (saltlagen skal gemmes!), dup det tør og fordel følgende:

1 spsk peber korn (jeg bruger syltede grønne på konserves)
1 tsk allehånde
1 fintrevet løg
10 plader husblas
Rulles hårdt og bindes med kødsnor

Lægges på Traeger grillen og røges ved 105 grader indtil centrumtemperatur på 68
(5-6 timer)
Herefter i pressen natten over

Sylte

Resten af kødet fra nakkefileten skæres i store stykker og lægges i saltlagen cirka 4 timer

Koges herefter i 1 liter vand med, 3-4 laurbærblade, spsk peber korn, 2 spæk salt
Det skal kun småsimre og det tager ca. 1.5 timer

Herefter kan kødet "pulles" fordeles i forme.