MADVAFLER
For ca. 4-5 personer
Forberedelsestid: ca. 15 minutter til opskæring af ingredienserne og måling

INGREDIENSER
  • 125 g smør
  • 3 æg
  • 250 g mel
  • ¼ liter mælk
  • 1 tsk bagepulver
  • 200 g revet ost
  • 3 spsk tørrede tomater (skåret i små stykker)
  • Knivspids salt og peber
  • 1 tsk paprika hot pink

Fyd (pynt)
  • Rucola salat
  • Parmesan
  • En god balsamico
FORBEREDELSE

Først tilberedes dejen i en Gastroback® køkkenmaskine . Pisk æg og smør, indtil det er skummende, og tilsæt derefter mælk og mel. Når det er blandet godt sammen, tilsæt de resterende ingredienser. I slutningen blandes alt godt på en hurtig indstilling og lad dejen hvile i ca. 10 minutter.
Bag vaflerne og top med:
Rucolasalat, parmesan og balsamico

Skærmbillede 2020-10-13 kl. 19.27.56