- 50 g brun farin
- 2-3 spsk paprika (gerne delvis røget paprika)
- 2 spsk friskkværnet/stødt sort peber
- 2 spsk salt
- 1 spsk cayennepeber
Herefter 1/2 - 1 døgn i køleskabet (ikke nødvendigt)
Kold sauce:
- 4 dl æbleeddike
- 3 spsk. ketchup
- 2 spsk. brun farin
- 4 tsk. salt
- 1 spsk. tabasco
- 1-2 tsk. chiliflager (eller efter smag)
- 1-2 tsk. friskkværnet sort peber
Varm sauce:
• 1 løg
• 2 store fed hvidløg
• 55 gram brun farin
• 40 ml Teriyaki sauce – kan sagtens erstattes af Soya sauce
• 40 ml Soya sauce
• 160 ml Æblejuice
• 120 ml Jack Daniels whiskey eller anden whiskey
• 1-2 teske Tabasco sauce
• 1 dl Ketchup
Løg-og hvidløg hakkes og steges lysebrune i en gryde med smeltet smør, hvorefter de resterende ingredienser tilsættes – start med de flydende
Saucen varmes op til kogepunktet, og skal derefter simre i cirka 3 timer(!) til den får den ønskede tykkelse.