Rub:
  • 50 g brun farin
  • 2-3 spsk paprika (gerne delvis røget paprika)
  • 2 spsk friskkværnet/stødt sort peber
  • 2 spsk salt
  • 1 spsk cayennepeber
Kødet ”rubbes” og indpakkes i Witawrap
Herefter 1/2 - 1 døgn i køleskabet (ikke nødvendigt)

Kold sauce:
  • 4 dl æbleeddike
  • 3 spsk. ketchup
  • 2 spsk. brun farin
  • 4 tsk. salt
  • 1 spsk. tabasco
  • 1-2 tsk. chiliflager (eller efter smag)
  • 1-2 tsk. friskkværnet sort peber

Varm sauce:
• 1 løg
• 2 store fed hvidløg
• 55 gram brun farin
• 40 ml Teriyaki sauce – kan sagtens erstattes af Soya sauce
• 40 ml Soya sauce
• 160 ml Æblejuice
• 120 ml Jack Daniels whiskey eller anden whiskey
• 1-2 teske Tabasco sauce
• 1 dl Ketchup

Løg-og hvidløg hakkes og steges lysebrune i en gryde med smeltet smør, hvorefter de resterende ingredienser tilsættes – start med de flydende
Saucen varmes op til kogepunktet, og skal derefter simre i cirka 3 timer(!) til den får den ønskede tykkelse.